You are here

[Closed] Xenon Template Adding does not Work

8 posts / 0 new
Last post
Patrick Patience
Offline
Last seen: 9 months 1 week ago
DeveloperModerator
Joined: 2007-02-20 19:26
[Closed] Xenon Template Adding does not Work
After seeing Xenon will be rewritten in C++ and wxWidgets, I wasn't sure whether to report this, but I thought I might as well in case there's some maintenance fixes to the AutoIt version in between.

Problem: Adding Xenon templates does not work and causes buggy behavior in another way.

Steps to Reproduce: File -> New -> Add Template. In the window the appears, pressing Cancel will show a 'File Copying' screen and will create your current templates in your 'XenonPortable' directory. That's your buggy behavior.

However, when actually trying to add a template, say PHPDocument.php, it will say the file/folder already exists in a 'Replace File' window saying the source is P:\PortableApps\XenonPortable\App\xenon\NewFiles and asking if you would like to replace. Pressing Yes will not create the template in the 'NewFiles' directory or throw it in your XenonPortable directory like was somehow happening. I also just noticed the default templates were created in the root of my drive at some point which is where I was adding PHPDocument.php from and I had Xenon currently focused on.

Xenon also typically stalls after this problem when left sitting for a minute and no actions can be performed and Xenon must be killed. Xenon also just stole my ability to backspace when it froze. :P Odd. :P
Patrick Patience
Offline
Last seen: 9 months 1 week ago
DeveloperModerator
Joined: 2007-02-20 19:26
Question

... am I the only one who sees my post without spaces?

Ok... line breaks seemed to do the trick.

Gord Caswell
Gord Caswell's picture
Offline
Last seen: 8 hours 49 min ago
DeveloperModerator
Joined: 2008-07-24 18:46
Deprecate?

Should this app be deprecated, as development last occoured in 2009?

Related: If so, we should close the bug. Smile

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 2 hours 29 min ago
AdminDeveloperModerator
Joined: 2005-11-28 22:21
Still Works

As the app still works reasonably well, it'd be nice if we could get the bug fixed. Sadly, I can't get AutoIT to work with it on my PC. Not sure if AutoIT3Wrapper GUI is deprecated or not, but the scripts don't compile right anymore and there seems to be nearly zero documentation on it.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Zach Thibeau
Zach Thibeau's picture
Offline
Last seen: 4 years 2 months ago
DeveloperModerator
Joined: 2006-05-26 12:08
I have a copy of the c++

I have a copy of the c++ version of xenon, I could work on it on my spare time.

your friendly neighbourhood moderator Zach Thibeau

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 2 hours 29 min ago
AdminDeveloperModerator
Joined: 2005-11-28 22:21
How Far Along?

How far along is it?

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Zach Thibeau
Zach Thibeau's picture
Offline
Last seen: 4 years 2 months ago
DeveloperModerator
Joined: 2006-05-26 12:08
last I checked it was at the

last I checked it was at the point where it could do file associations but had a few bugs, I'll be going through the code later today and see what I could do.

your friendly neighbourhood moderator Zach Thibeau

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 2 hours 29 min ago
AdminDeveloperModerator
Joined: 2005-11-28 22:21
Added to app homepage, closing bug

I've added this issue to the app's homepage with a link here as the app is no longer in active development and this bug is unlikely to ever be fixed. As such, I am closing this bug so it no appears in our active tracker of bugs being worked on.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Log in or register to post comments