You are here

Bug? CDex ID3 tags

5 posts / 0 new
Last post
ewookie
Offline
Last seen: 7 years 7 months ago
Joined: 2007-02-06 17:59
Bug? CDex ID3 tags

i've only used it to 're-encode' 320kbps mp3s to 192kbps mp3s. when it does, the ID3 tags of the created files are in chinese or something. i'm looking for a setting for this somewhere but haven't found one that affects this behavior. My language is set to english in Cdex.

heinz57g
Offline
Last seen: 2 weeks 1 day ago
Joined: 2006-09-21 10:28
fair enough, this was 6 years

fair enough, this was 6 years ago - and nobody answered. but now that i used the latest CDex version only yesterday again, i got he same: all tag characters are chinese, even the one i had put in manually before the ripping. anybody any idea what the latest 'up-'date did to achieve this? it certainly did not happen (to me) before.

greetings - heinz -

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 9 hours 4 min ago
AdminDeveloperModerator
Joined: 2005-11-28 22:21
Publisher Question

This would be a question for the publisher of the app. We just launch it portably. As it's freeware now, we can't even look at the source to figure out what's up anymore.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Gord Caswell
Gord Caswell's picture
Offline
Last seen: 8 hours 11 sec ago
DeveloperModerator
Joined: 2008-07-24 18:46
Not responsive

With that said, good luck getting an answer from the publisher - we've contacted them multiple times without response.

heinz57g
Offline
Last seen: 2 weeks 1 day ago
Joined: 2006-09-21 10:28
had tried also the publisher

had tried also the publisher and other sources, and looked for a user forum - negative. only then did i ask my question here, i thought i might not be the only one using it - and having the same problem.

greetings - heinz -

Log in or register to post comments