You are here

[Fixed] 4.0 - wrong language for EnglishGB

5 posts / 0 new
Last post
miklcct
miklcct's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Joined: 2013-03-01 05:29
[Fixed] 4.0 - wrong language for EnglishGB

The language of my launcher is set to English (Great Britain), however, LibreOffice is started with English (USA), which is not the same as the launcher. I have told the launcher to use its language in all portable apps. I now have to browse to the directory and run the executable manually in order to get the correct language which is English (UK).

miklcct
miklcct's picture
Offline
Last seen: 9 years 8 months ago
Joined: 2013-03-01 05:29
still no update?!

still no update?!

Bart.S
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Developer
Joined: 2008-07-23 07:56
...

You might try adding the line

en_GB=en-GB

to the [LanguageStrings] section of
LibreOfficePortable\App\AppInfo\Launcher\LibreOfficePortable.ini.

I'm not sure if that's all you need or if you have to recompile something. I don't use PAL.

Gord Caswell
Gord Caswell's picture
Offline
Last seen: 1 day 13 hours ago
DeveloperModerator
Joined: 2008-07-24 18:46
should be all

Yes, that should be all that's needed.

John T. Haller
John T. Haller's picture
Online
Last seen: 24 min 43 sec ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
Fixed in 4.0.2

This is fixed in today's release of LibreOffice Portable 4.0.2.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Log in or register to post comments