You are here

VLC Only Shows First Video Frame, Audio Plays Through Fine, Vista Issue?

5 posts / 0 new
Last post
arizona480
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Joined: 2007-05-02 19:15
VLC Only Shows First Video Frame, Audio Plays Through Fine, Vista Issue?

It worked fine on my XP at work, but at home on Vista, it doesn't. I'm using the same copy of the player that I used at work and even downloaded 2 new ones and had the same results. Does this for all of the video formats I tried. .FLV, .WMA, .MPEG, etc.

Problem with Vista?

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
Works Fine

Works fine here on my Vista Ultimate install on my laptop. It's most likely a video driver or other issue with the PC itself. Nothing in VLC.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

arizona480
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Joined: 2007-05-02 19:15
Downloaded the Latest Version ......08c

I was using the ..08b portable. The ...08c not the portable version, but when I cloned the folder to my other drives, it worked properly on all of them. There is 15 MB difference between the standard and the portable though, I didn't see much difference in the files.

Thanks for letting me know on it working for you, John.

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 3 hours 47 min ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
Hmmm

I'm packaging 0.8.6c this weekend. I haven't tried it on Vista. 0.8.6b does work on my Vista laptop.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

arizona480
Offline
Last seen: 6 years 3 months ago
Joined: 2007-05-02 19:15
0.8.6c works fine on Vista

thanks John!!!!

Log in or register to post comments