You are here

Suddenly No Photos FF 2.0.0.4 or IE7

3 posts / 0 new
Last post
dford3772
Offline
Last seen: 6 years 1 month ago
Joined: 2006-01-15 17:13
Suddenly No Photos FF 2.0.0.4 or IE7

I need help from the wizards on this list!

Suddenly this a.m. when I boot up Sage produces no photos,none on blog feeds, in short neither browser will produce phots--the boxes are blank. In searching the Web
I find others are having this problem but no one has a fix. What's going on?

I'm operating WinXP SV Pk II fully updated, Commodo Firewall, and latest Avast AV.
Avast did update the data base but I know of no other changes.
Please help if you have experience with this problem.
Donna in AR

Simeon
Simeon's picture
Offline
Last seen: 3 years 10 months ago
DeveloperTranslator
Joined: 2006-09-25 15:15
I would post that in the Firefox

as there are MUCH more people there.
Forum“Science is the belief in the ignorance of the experts” - Richard P. Feynman

"What about Love?" - "Overrated. Biochemically no different than eating large quantities of chocolate." - Al Pacino in The Devils Advocate

dford3772
Offline
Last seen: 6 years 1 month ago
Joined: 2006-01-15 17:13
Re: No Photos in FF 2.0.0.4 or IE7

Simeon, I really appreciate your taking the time to write. When one's system suddenly goes on the blink there's not too many places to turn.

FF 2.0.0.4 "fixed itself" after about 30 minutes. IE7 took most of that day to finally began showing photos again. Guess that says a lot about my favorite browser
FF; I only use IE7 in emergencies or for some Java pages or active X.
Thanks again,
Donna in AR

Log in or register to post comments