You are here

RSS not working properly

3 posts / 0 new
Last post
SHADOW-XIII
SHADOW-XIII's picture
Offline
Last seen: 15 years 4 months ago
Joined: 2005-12-22 11:19
RSS not working properly

I got latest Portable Thunderbird(PT) and I found strange things with RSS ....
Everytime I run PT for the first time since PC run, it checks mails fine .... but only mail, PT finds no new RSS things ... NONE, even if I try manualy downloading there, etc ...
but if I close PT (checked, process closed) .. and run it again, it downloads RSS properly ...

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 2 hours 34 min ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
Hmm

Never seen that before. I don't use TB (portable or standard) for RSS. I'll check it out if I get a chance later. In the meantime, download a virgin copy and just add a couple RSS feeds. See if you get the same result. If you do, maybe there's something we need to fix under the hood for better portable use.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

SHADOW-XIII
SHADOW-XIII's picture
Offline
Last seen: 15 years 4 months ago
Joined: 2005-12-22 11:19
ok, I investigated the

ok, I investigated the problem with my PT and pure PT ...
in both versions RSS updates at first run (dunno at my PT not always but pure PT seems to work fine) ... anyway what's the main problem that they do not update at startup themselves (but the option to check at startup is marked)

Embrace your dreams

Topic locked