You are here

Portapps menu auto start

3 posts / 0 new
Last post
Portme
Offline
Last seen: 11 years 6 days ago
Joined: 2007-03-23 23:30
Portapps menu auto start

I not sure what I did but my portable app menu wont auto start any more.
Here is the ini:

[autorun]
label=geek.menu
icon=PortableApps\geekMenu\GeekMenu.exe
action=Run geek.menu
open=PortableApps\geekMenu\GeekMenu.exe
UseAutoPlay=1

Yes it's geek menu but they are basically the same program and my port menu was
doing this before geek menu.

Thanks

silentcon
silentcon's picture
Offline
Last seen: 12 years 2 months ago
Joined: 2008-05-31 05:37
i think there is an option in

i think there is an option in the computer to disable autoplay maybe you need to enable that.

jwinter
Offline
Last seen: 1 month 2 weeks ago
Joined: 2008-06-02 00:40
Which version of GeekMenu are you running?

If you are using one of the latest experimental versions (1.3.3.0 or 1.3.4.0) then autostart won't work. It worked in 1.3.2.0 and earlier, but when its method of operation was changed (to work via a plugin) for these later versions it accidentally got left out of the distribution. The guy looking after the project (Christopher Litsinger) acknowledged the problem on 23rd Sept 2008 and said he would fix it "in the next few days", but sadly nothing has been heard from him since and the project seems to have died. You can read the exchange here: http://sourceforge.net/forum/forum.php?thread_id=2260563&forum_id=751407

Anyone know what happened to Chris?

I use the last experimental of GeekMenu all the time and would love to see autostart back in!

JohnW

Log in or register to post comments