You are here

Croatian language

3 posts / 0 new
Last post
igy
Offline
Last seen: 16 years 4 months ago
Joined: 2007-11-05 02:07
Croatian language

Installer Locale File

LangString welcome ${LANG_CROATIAN} "Čarobnjak će vas voditi kroz instalaciju of ${NAME}.\r\n\r\nAko želite nadograditi postojeću instalaciju ${NAME}, molimo da aplikacije zatvorite prije nastavka."

LangString finish ${LANG_CROATIAN} "${NAME} je instaliran na vaš uređaj.\r\n\r\nKliknite Finish kako bi zatvorili čarobnjka."

LangString runwarning ${LANG_CROATIAN} "Molimo vas zatvorite sve dijelove ${CLOSENAME} i kliknite ok. Portable app ne može biti nadograđen dok je pokrenut."

LangString invaliddirectory ${LANG_CROATIAN} "Odredišni direkorij koji ste izabrali nije valjan. Molimo vas izaberite valjan direktorij."

LangString notenoughspace ${LANG_CROATIAN} "Uređaj na koji ste izabrali instalirati nema dovoljno mjesta za ovu aplikaciju."

LangString checkforplatform ${LANG_CROATIAN} "Provjera za PortableApps.com platformu."

LangString refreshmenu ${LANG_CROATIAN} "Osvježavanje PortableApps.com menija."

igy
Offline
Last seen: 16 years 4 months ago
Joined: 2007-11-05 02:07
Form main

[FORM_MAIN]

ICON_DOCUMENTS=Dokumenti
ICON_MUSIC=Glazba
ICON_PICTURES=Slike
ICON_VIDEOS=Video
ICON_EXPLORE=Pretraživanje
ICON_BACKUP=Pohrani
ICON_OPTIONS=Opcije
ICON_HELP=Pomoć
ICON_SEARCH=Traži
MENU_BACKUP=Pohrani datoteke
MENU_RESTORE=Vrati datoteke
MENU_OPTIONS_SMALL_FONTS=Manja slova
MENU_OPTIONS_LARGE_FONTS=Veća slova
MENU_OPTIONS_ADD_APP=Instaliraj aplikaciju
MENU_OPTIONS_REMOVE_APP=Izbriši aplikaciju
MENU_OPTIONS_REFRESH_ICONS=Osvježi ikone aplikacije
MENU_OPTIONS_GET_APPS=Pronađi aplikacije
MENU_SEARCH_DRIVE=Pretraži disk
MENU_SEARCH_COMPUTER=Pretraži računalo
MENU_SEARCH_WEB=Pretraži Web

igy
Offline
Last seen: 16 years 4 months ago
Joined: 2007-11-05 02:07
;=== LauncherStrings-Croatian.nsh

;=== LauncherStrings-Croatian.nsh

LangString LauncherFileDescription ${LANG_CROATIAN} "Ovaj program dozvoljava pokrenuti $APP s prijenosnog diska. Za više informacija posjetite internet stranicu."

LangString LauncherFileNotFound ${LANG_CROATIAN} "$PORTABLEAPPNAME se ne može pokrenuti. Pokušajte reinstalirati kako bi riješili problem. (ERROR: $FILENAME nije moguće pronaći)"

LangString LauncherAlreadyRunning ${LANG_CROATIAN} "Aplikacija $APPNAME je već pokrenuta. Molimo da ju zatvorite prije pokretanja $PORTABLEAPPNAME."

LangString LauncherAppDescription ${LANG_CROATIAN} "$PORTABLEAPPNAME je $APPNAME zapakiran kako prenosiva aplikacija, koja se može pokrenuti s USB prenosive memorije, iPod-a, prenosivog tvrdog diska i drugih prenosivih uređaja.“

LangString LauncherAskCopyLocal ${LANG_CROATIAN} "PORTABLEAPPNAME se izvodi iz lokacije koja je samo za čitanje. Želite li program privmremeno kopirati na vaš tvrdi disk i pokrenuti ga s njega?“ \n$\nBilješka o privatnosti: Ako pristanete, vaši će se osobni podaci unutar $PORTABLEAPPNAME privremeno kopirati na lokalni disk. Iako će se vaši kopirani podaci izbrisati zatvaranjem $PORTABLEAPPNAME, moguće je da netko drugi poslije pristupi podacima."

LangString LauncherNoReadOnly ${LANG_CROATIAN} "$PORTABLEAPPNAME se ne može pokrenuti sa lokacije koja je samo za čitanje i biti će zatvoren."

Log in or register to post comments