You are here

InfraRecorder- Not working in Vista

5 posts / 0 new
Last post
jciconsult
Offline
Last seen: 1 year 1 month ago
Joined: 2005-12-18 16:02
InfraRecorder- Not working in Vista

I can't get infrarecorder to work in VISTA. I get "scanning SCSI/IDE bus" but get no further. Assistance would be appreciated.

Zach Thibeau
Zach Thibeau's picture
Offline
Last seen: 11 months 6 days ago
Developer
Joined: 2006-05-26 12:08
Suggestion

Suggestion look here http://infrarecorder.sourceforge.net/?page_id=2 you should find that it supports vista, if the information doesn't work, there is a contact us link at http://infrarecorder.sourceforge.net/?page_id=12
I doubt it's a launcher thing but however I can't recreate the circumstance I don't have a copy of Vista anymore Sad but hey hope this was somewhat helpful and Welcome to the forums

your friendly neighbourhood moderator Zach Thibeau

Aciago
Aciago's picture
Offline
Last seen: 2 months 1 week ago
Joined: 2007-01-24 14:23
I tested it

on Vista Home premium and it worked, just be patience, the scan takes a loong time... Wink

If a packet hits a pocket on a socket on a port,
and the bus is interrupted as a very last resort,
and the address of the memory makes your floppy disk abort,
then the socket packet pocket has an error to report Biggrin

Travis Carrico
Offline
Last seen: 14 years 9 months ago
Developer
Joined: 2006-10-22 00:30
hm... i wonder why it takes

hm... i wonder why it takes so much longer to scan on vista. it's most likely a problem with the program itself, not the portable version. hopefully they will fix it in the 0.45 release. But yeah it supports vista and even is supposed to have a cool thing where it makes smoke on your screen while it's burning a cd if you have Vista with Aero.

Bruce Pascoe
Offline
Last seen: 11 years 8 months ago
Joined: 2006-01-15 16:14
...

I'm running Vista Ultimate on all the computers in the house and the scan doesn't take any longer than normal. Only issue I have is that, on my laptop, it can't automatically detect the drive letter of my DVD drive for whatever reason. I have to select the drive letter each time (even though the correct letter is selected by default in the resulting dialog o_O).

As for the smoke thing, for some reason it only works if you burn a project. Burning ISOs (which I do far more often) doesn't produce any smoke. Sad

Log in or register to post comments