You are here

SLOW problem

7 posts / 0 new
Last post
Guyfrommars
Offline
Last seen: 13 years 5 months ago
Joined: 2009-06-05 12:36
SLOW problem

Version 2.1.0 runs significantly slower than its predecessor (v2.0.7). I suspect this may have something to do with the status bar. Anyone know why this may be?

Steve Lamerton
Steve Lamerton's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 months ago
Developer
Joined: 2005-12-10 15:22
I

think this is due to the new way of testing files to see if they are identical, I guess this only occurred in Sync? I am looking at ways to speed this up for the next release, thanks for the report Smile

Toutoune
Offline
Last seen: 13 years 4 months ago
Joined: 2009-07-24 01:11
Hello, Same issue, so I'm

Hello,
Same issue, so I'm still stuck with the 2.07 version.
Hope this problem wil lbe solved soon !

Steve Lamerton
Steve Lamerton's picture
Offline
Last seen: 9 years 4 months ago
Developer
Joined: 2005-12-10 15:22
If

you disable the streams (see the help file Sync page for info on this) does the speed return to what you expect?

ishmot
ishmot's picture
Offline
Last seen: 9 years 9 months ago
Joined: 2008-05-14 20:37
slow

I am having this same problem. I've disabled streams as indicated in the help file and nothing has improved. I'm syncing large amounts of data (300GB) over a network. When I use the newest version 2.1.2 it takes 9+ hours to sync even the smallest amounts of data (+/- 5gb). When I use the older 2.0.7 it takes 1-2 hours.

--Arcano--
Offline
Last seen: 12 years 6 months ago
Joined: 2009-07-29 06:31
I've noticed this too. Before

I've noticed this too.

Before I found out about Toucan I was using batch scripts, and Toucan is noticeably slower (although much nicer and easier to configure Smile ).

I have captured two screenshots showing the difference in network usage with both ways. It seems this board doesn't allow pictures to be uploaded, but I can send them to you if it helps.

Toutoune
Offline
Last seen: 13 years 4 months ago
Joined: 2009-07-24 01:11
SLOW problem

Hi,
Same issue with the 2.2.0 pre-release version even when streams are disabled !
Still hoping for a fix soon.
Thanks

Log in or register to post comments