You are here

Some folders are not loaded

2 posts / 0 new
Last post
edak
Offline
Last seen: 12 years 7 months ago
Joined: 2011-10-13 04:33
Some folders are not loaded

Recently i run in one problem.
Two folders in one account can't be loaded with no error message.
A have more accounts but in one particular ai can't load inbox and trash folder.
They appear to be loading, but never finish.

There is just the account begining page displayed.

Strange thing is that all the subfolders are working correctly.

There is one error in the Error Console which is repeated many times
"Error: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER) [nsIMsgFolder.getStringProperty]" nsresult: "0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER)" location: "JS frame :: chrome://messenger/content/folderPane.js :: getSmartFolderName :: line 2467" data: no]
Source File: chrome://messenger/content/folderPane.js
Line: 2469"

Just not sure if it is related to this.
Any idea how to fix this?

btw the version i'm using is Thunderbird Portable 7.0.1
thanks

J Neutron
Offline
Last seen: 1 week 6 days ago
Joined: 2008-06-10 19:26
Dunno, but...

Not sure of your exact problem, but here's what I would do:

1. Back up your existing ThunderbirdPortable installation profile (just in case)
2. Empty trash and then compact your mail accounts. This will refresh the indexes for each folder. This might fix the problem. If it gives you any issues during this process, close ThunderbirdPortable and manually delete all of the .msf files (the index in each folder). It will recreate the .msf files on restart. You will probably have to reset the sort order for each folder if you do this, but that's all you would lose.
3. Re-download and re-install the ThunderbirdPortable package from this site. This might fix the problem.

Good luck!

neutron1132 (at) usa (dot) com

Log in or register to post comments