You are here

Apps won't install from 10.0.1.0 Platform

5 posts / 0 new
Last post
comtech5
Offline
Last seen: 7 years 2 weeks ago
Joined: 2010-03-02 00:43
Apps won't install from 10.0.1.0 Platform

From "Get More Apps" menu item, apps will successfully attempt install but don't appear on the Platform when finished. All I get is a pop up window that says "Your new portable apps have been installed and are now available in the PortableApps.com Menu". The apps menu pane is empty. I just bought a new 4GB SanDisk thumb drive, formatted it as FAT32. My OS is Win7/64. I tried turning off MSSE but that didn't help. Restarted PC, reformatted thumb drive, still ng.

vf2nsr
vf2nsr's picture
Offline
Last seen: 5 years 11 months ago
Developer
Joined: 2010-02-13 17:10
You can try

Apps then refresh apps icons sometimes the apps do not appear until the apps list is refreshed (supposed to do this when it installs and can take some time depending on what you have)

“Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.” Dr. Seuss

Ken Herbert
Ken Herbert's picture
Online
Last seen: 4 min 53 sec ago
DeveloperModerator
Joined: 2010-05-25 18:19
Are you selecting the

Are you selecting the checkbox to the left of the app before pressing the "Next" button?

That message will still appear if you have no apps selected and press Next.

comtech5
Offline
Last seen: 7 years 2 weeks ago
Joined: 2010-03-02 00:43
That was the problem. I was

That was the problem. I was only highlighting the text line. I never noticed the checkbox.

Futurist. Enthusiast.

John T. Haller
John T. Haller's picture
Offline
Last seen: 2 hours 39 min ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
New Message

A couple users have done the same before, so I'm going to add a new message for when people do this.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Log in or register to post comments