You are here

App. icons not showing in menu

9 posts / 0 new
Last post
SteveW
Offline
Last seen: 14 years 2 months ago
Joined: 2007-01-25 12:12
App. icons not showing in menu

Hi,
I just installed PortableApps Standard on a external HD and when I start it, the icons in the app list do not show up. I tried to refresh the icons, reinstalled the app, redownloaded the app and then installed new copy along with the patch. No matter what I do, the icons don't appear. The icons for the folders and options are there but no icons on the left side menu. Is there something I am not doing right?
The HD I am using is a 20gig notebook drive formatted in FAT32.

Thank you in advance.
SteveW

Wookie
Offline
Last seen: 12 years 5 months ago
Joined: 2007-01-25 17:03
Same here with a 20gig USB

Same here with a 20gig USB NTFS Drive. Apps work fine... just no icons.. :s

Wookie
Offline
Last seen: 12 years 5 months ago
Joined: 2007-01-25 17:03
Weird... just connected the

Weird... just connected the disk at work XP SP2, and the icons are there...??

Not sure what is going on here as they still wouldn't load at home on my laptop.

SteveW
Offline
Last seen: 14 years 2 months ago
Joined: 2007-01-25 12:12
Maybe a conflict somewhere...

It may have some conflicts with the Stardock apps I have on my laptop. I will have to try it without those apps installed and see if that does anything...
Is anyone else running Stardock apps along with PortableApps without problems?

Wookie
Offline
Last seen: 12 years 5 months ago
Joined: 2007-01-25 17:03
Ahhh... I have Stardock

Ahhh... I have Stardock too... Won't be home for a few hours but I'll try disabling it when I get in...

Wookie
Offline
Last seen: 12 years 5 months ago
Joined: 2007-01-25 17:03
Nope... disabled all that

Nope... disabled all that stardock stuff and still no icons?!?

Malkier
Offline
Last seen: 15 years 2 weeks ago
Joined: 2007-06-19 00:21
Same Issue

Hi,

I am having the same issue. Was a solution found for this problem?

Any help appreciated.

Thanks.

SteveW
Offline
Last seen: 14 years 2 months ago
Joined: 2007-01-25 12:12
No icons problem solved, at least for me...

I finally got my icons to show up. Apparently there was a conflict with Stardock IconPackager and PortableApps on my laptop. I uninstalled IconPackager and ran PortableApps, my icons were there. Hope this helps...

jthorstad
Offline
Last seen: 4 years 7 months ago
Joined: 2007-04-04 12:27
Ditton on uninstalling IconPackager

Uninstalled Stardock IconPackager and the icons now appear on the PortableApps menu on my USB thumb drive.

Topic locked