You are here

RSS feeds are not operating

4 posts / 0 new
Last post
Miles
Offline
Last seen: 11 years 9 months ago
Joined: 2006-10-08 22:53
RSS feeds are not operating

Although the RSS feeds work fine in the desktop TB 2.0.0 and prior, on the thumb drive the folders are seen but no feeds are ever active. Wonder what the is trick to activate when using various public computers? (Searched through several pages in the forum for RSS and didn't see a direct question/answer.)
Miles

fabs
Offline
Last seen: 17 years 1 month ago
Joined: 2007-05-21 06:43
working all right for me....

working all right for me....

Miles
Offline
Last seen: 11 years 9 months ago
Joined: 2006-10-08 22:53
Interesting for it didn't

Interesting for it didn't work for me on two trips out of country each one being over a month long and tried numerous times. That's why I thought it might be a needed setting in each of the computers where the thumb drive was plugged into -- or perhaps a setting to specifically activate RSS on the thumb drive.

Don't have a drive set up at this moment so can't retest -- Perhaps you have a setting on your thumb drive? Or on the various computers you are using with your thumb drive -- assuming the one you plug into does not have Thunderbird and you are strictly using the setup on the thumb.

Miles
Offline
Last seen: 11 years 9 months ago
Joined: 2006-10-08 22:53
RSS feeds working

A bit late, but should anyone else in need be reading this thread, I uninstalled TB and reinstalled using TB 2.0.0.5 from the portable site, then copied over my TB profile from the hard disk and RSS is working fine. Who knows why it didn't the prior two times -- will see what happens towards year end when I start over!

Log in or register to post comments