You are here

[Fixed] LibreOffice Portable can't open more than 2 documents being passed in

6 posts / 0 new
Last post
Andy Evans
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Joined: 2011-07-08 10:15
[Fixed] LibreOffice Portable can't open more than 2 documents being passed in

I have recently upgraded to LO 3.3.3 Portable. I am having a strange problem opening docs. I have .ods and .odt extensions pointing to the LibreOfficePortable launcher, so when I double-click on a spreadsheet or a database it opens it through the launcher.

OK, I can have several spreadsheets open at once no problem. If, however, I close one of the spreadsheets then try opening another one, it displays a message box:

"Another instance of Libreoffice Portable is starting. lease wait for it to start before launching again."

The only way to get a doc to launch through the LO portable launcher now is to close all the open LO documents, so that LO is completely stopped, then I can start to open documents again, and the problem will only re-appear if I close one of them before trying to open another one.

Does anyone have any ideas, and can anyone else replicate this?

John T. Haller
John T. Haller's picture
Online
Last seen: 32 min 28 sec ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
Known Issue

It's already a known issue in the PA.c Launcher. It will be fixed soon. Until then, you can open them within the app itself or close after opening two.

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

Andy Evans
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Joined: 2011-07-08 10:15
OK, thanks for the super-fast

OK, thanks for the super-fast reply!

John T. Haller
John T. Haller's picture
Online
Last seen: 32 min 28 sec ago
AdminDeveloperModeratorTranslator
Joined: 2005-11-28 22:21
Test Fix

Try this test launcher to ensure it fixes the issue with launching more than twice with a document passed in: https://portableapps.com/node/28473#comment-179414

Sometimes, the impossible can become possible, if you're awesome!

mhonline
Offline
Last seen: 8 months 3 weeks ago
Joined: 2007-12-10 14:57
may be something different

on w2k the fix does not work

actually it looks, as the launcher does not pass the starting parameters (filename) to the soffice.exe.
direct opening from LO-menu is doing it perfectly, but drag+drop or double-click will not work( error: another instance is running ...)

Martin

Chris Morgan
Chris Morgan's picture
Offline
Last seen: 7 years 1 month ago
Joined: 2007-04-15 21:08
Deleted the file?

Did you delete Data\PortableApps.comLauncherRuntimeData-LibreOfficePortable.ini? You need to delete it before the fixed version will work.

I am a Christian and a developer and moderator here.

“A soft answer turns away wrath, but a harsh word stirs up anger.” – Proverbs 15:1

Log in or register to post comments