You are here

[not solved] - libreoffice or jportable fault - unsure which

4 posts / 0 new
Last post
dunedin-hughie
Offline
Last seen: 7 months 2 hours ago
Joined: 2012-05-11 19:18
[not solved] - libreoffice or jportable fault - unsure which

I originally posted this at the following link.

https://portableapps.com/node/32172

After some experimentation moving previous installs in and out of the portable apps folder of both LibreOffice and jportable I am unable to find a solution.

I didn't know how to move the original post so I have linked to it within the body of this post,

Thanks,

Hugh

ottosykora
Offline
Last seen: 19 hours 48 min ago
Joined: 2007-10-11 17:48
confirm

on my side, wizards seem not to run with any java on my side

https://portableapps.com/node/32172

Otto Sykora
Basel, Switzerland

dunedin-hughie
Offline
Last seen: 7 months 2 hours ago
Joined: 2012-05-11 19:18
confirmation

Thanks for the confirmation.

Yes, once the wizard is run - table wizard in base for example - all becomes unwell. Libreoffice describes java as being installed but defective.

Thanks,
Hugh

ottosykora
Offline
Last seen: 19 hours 48 min ago
Joined: 2007-10-11 17:48
all versions defctive

checked on w7 too, tried to point it to the local 7/4 java, but also this is not accepted by LO.

On the stick tried both the 6/31 and 7/4, and both are said defective by LO.

Also 6/31 local on one XP is said defective.

It seems that LO does not work with any current java at all.

Otto Sykora
Basel, Switzerland

Log in or register to post comments